TimeLime Therapy

Time Line Therapy

Een verleden, heden en toekomst is wat we hebben. We staan allemaal op onze eigen tijdlijn. In het verleden op jouw tijdlijn liggen allerlei gebeurtenissen die je tot hier, het heden, hebben gebracht. Hele mooie dingen en soms liggen er ook minder leuke gebeurtenissen in het verleden. Aan alle herinneringen zijn emoties gekoppeld en herinneringen die van (groot) belang zijn geweest noemen we Significant Emotionele Gebeurtenissen, kortweg: SEG.

De kracht van Time Line Therapy, ontwikkeld door Tad James,  is gelegen in het loskoppelen van die (beperkende) emotie bij de gebeurtenis. We kunnen immers het verleden niet veranderen, hoe we er naar kijken wel! Door de emotie los te maken van de gebeurtenis kun je in het vervolg van je leven vrijer reageren of kun je makkelijker in het leven staan. Ook beperkende overtuigingen zoals: “Ik ben dom”, “Ik kan geen relatie vasthouden”, “Zo ben ik nu eenmaal””en “Ik kan toch niet veranderen” kunnen prima opgezocht en veranderd worden met behulp van deze techniek.

Gevoelens van boosheid, verdriet, angst, schuld en schaamte die je in de weg zitten zullen verdwijnen, beperkende overtuigingen kunnen worden omgezet in krachtgevende overtuigingen en Time Line Therapy kan je zelfs helpen je doel(en) duidelijk te krijgen en deze sneller te behalen.

Time Line Therapy kan gedaan worden via een ‘letterlijke’ tijdlijn die op de grond wordt gelegd maar kan ook prima ‘in gedachten’ worden gedaan, er zijn meerdere varianten en combinaties mogelijk. Time Line Therapy kan ook in combinatie met hypnose/trance worden toegepast.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? neem gerust contact met mij op.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

03.05 | 12:40

Beste Karin,

Graag zou ik een fotoreading willen laten doen van vriend Hendrik. Ik hoor dan van u hoe ik de foto op kan sturen.

Met vriendelijke groet,
Ratna

...
06.03 | 14:10

Hallo, sorry voor de late reactie, de mail was niet doorgestuurd naar mijn postvak.je mag de foto sturen karmacounseling@gmail.com ik leg je dan uit hoe ik werk

...
26.02 | 16:22

Hallo, ik zou graag de foto van mijn overleden vriend laten lezen. Kan dit op afstand, en zo ja, wanneer past dit voor u?
beste dank & vriendelijke groeten.

...
20.10 | 13:17

Hallo Sylvia, zou jij mij willen bellen?

mijn nummer is:0641453703 dit is gemakkelijker om een afspraak te maken.
groetjes,
Karin Smith
Energetische werker

...
Je vindt deze pagina leuk